- Arno Huibers Theaterproducties
- Carte Blanche met Stefan Jung
- Panta Rhei


Arno Huibers Theaterproducties
Gerard Luijkenaar werkt ook samen met Arno Huibers Theaterproducties:
* 'Jarig?' Als bewerking van Harold Pinters' Het Verjaardagsfeest rondom thematiek pesten. Jeugdvoorstelling van 5 t/m 12 jaar
* 'Dromen van een clown' (met muziek door Paul van der Heijden). Een familie-jeugdvoorstelling van 5 t/m oneindig waarin een vader vergeefs droomt van eeuwige roem en een clown zijn eigen dromen waar maakt met visueel beeldende clownsacts. Deze voorstelling is nog steeds te boeken: kijk op www.arnohuibers.nl
* 'Droomkracht 10' (met muziek door Paul van der Heijden). Een kindervoorstelling vanaf 5 jaar waarin een poëtische clown, een acteur en een muzikant elkaar ontmoeten in een droom van een voorstelling. 'Droomkracht 10' is een verkorte voorstelling van 'Dromen van een clown' en bedoeld voor scholen.

Zij maakten in het verleden al "De kleine zwarte vis" een perzisch sprookje van Samad Behrangi.

Verdere informatie en voor boekingen kijk opwww.arnohuibers.nl

Carte Blanche met Stefan Jung
Regelmatig wordt er ook samenwerking gezocht met de Werkplaats van Carte Blanche in Eindhoven, waarvan Stefan Jung de artistiek leider is.
Gerard Luijkenaar en Stefan Jung hebben in het verleden veel samen gewerkt.
Zij speelden veelal bij AMAI in de voorstellingen Oom Wanja, Suiker, Platanow, Leedvermaak. Helaas bestaat AMAI in Eindhoven niet meer. Zij speelden de voorstellingen op lokatie. Bekend is daarvan de fabriek in Geldrop.
Stefan speelde vaak ook in voorstellingen van Vandenbulck zoals "l'Histoire du Soldat", "Babar het olifantje", "Onder de voeten kietelen". Hij regisseerde "de kleine zwarte vis" en had de eindregie bij "Het mooie nieuwe leven".
Gerard regisseerde op zijn beurt weer "Het gouden kind" van Jean Paul Franssens (bij AMAI) en bij Carte Blanche "Maanzuur" van Malcolm Lowry.
Ook gaf Gerard Grotowski trainingen aan de spelers ( verstandelijk gehandicapten) van hun werkplaats .
Verdere informatie via www.carteblanche.nu

Panta Rhei
Gerard Luijkenaar werkt al meer dan 10 jaar samen met de amateurvereniging Panta Rhei in 's Hertogenbosch. Zij verzorgen ieder jaar een voorstelling in de verkadefabriek in 's Hertogenbosch.
Verdere informatie via www.pantarheitoneel.nl