Help!
Bij deze voorstelling hoort een lesbrief en een CD met luisterfragmenten. De lesbrief is HIER te downloaden, de CD kunt u aanvragen door een email te sturen.

Kippetje Tok
Bij deze voorstelling hoort een lesbrief, het Gouden Boekje en de CD van de voorstelling. De lesbrief is HIER te downloaden.

Vreemd
Eerwraak is een lastig en gevoelig onderwerp en zal bovendien voor de meeste leerlingen ver van hun eigen leefwereld af lijken te staan. Vandaar dat er een educatief project rondom de voorstelling Vreemd is ontwikkeld. Dit programma bestaat uit lesmateriaal en een workshop met dvd die zowel door een docent van Theater Vandenbulck als de docent van de school zelf gegeven kan worden. Tevens is er een handleiding voor een nabespreking. Het project is in eerste instantie bedoeld voor de onderbouw van het middelbaar onderwijs (12+), maar kan aan iedere doelgroep aangepast worden. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Lindner.

Dichterliefde, hondenleven
Rondom deze liederencyclus van Schumann zijn lesmateriaal en een docentenhandleiding ontwikkeld. Deze zijn te downloaden:
- Lesbrief 1
- Lesbrief 2
- Docentenhandleiding